Kristinblog

onsdag, november 09, 2005

1 år + 4 dager

Ble kanskje ikke et laaangt referat tidligere (og kanskje ikke så laaaangt nå heller), men det kommer iallefall et referat da!:)
Lørdag 5. november feiret jeg og Roy ett års dag. Dagen begynte med 10 røde roser på døren. Deretter ble jeg "kidnappet" med til Osebro og fikk servert en rågod indrefilet og fløtegratinerte poteter. Mmmm... Avsluttet med å se på "Goal" på kino. Kanskje ikke verdens mest romantiske film, men det var jo den vi ville se! Hehe:)

Ellers er jeg hjemme fra skolen idag. Syyyk... Eller egentlig er jeg ikke hjemme fra skolen, men hjemme fra en Oslotur med biologiklassa. Det ville i og for seg vært en koselig tur det, men når man er syk så er man syk! Bortsett fra når man må lese til en historieprøve da, for da må man jo lese til historieprøva. Imperialismen og parlamentarismen er jo artige saker det, spesielt for meg som er så glad i historie. (Ja, det var ironisk!) Slår meg sammen med ho mor og håper ikke historielærern sjekker bloggen.

Etter flere forsøk på å regne ut hvor mange dager jeg er, får jeg ulike svar hver gang. Hvis det er noen som har lite å finne på en gang, og veldig gjerne vil regne på det, så vær så god! Svar mottas med mange takk!:)

Dagens sitat: Næmmen jøsh-å-krøsh-å-daær, er påsane gratis hær`a?
(Hørt i kassa på Meny-Saga da en Siljaner var innom)

9 Comments:

 • Gratulerer masse med 1år og 5 dager!!
  Forresten et veldig bra sitat... følte at jeg var i Siljan da jeg leste det.. God bedring! Håper du blir fort frisk og at dere kommer på besøk til Bergen!!

  By Blogger Live Mari, at 10. november 2005 kl. 12:40  

 • Nå er du frisk igjen. Ville bare si det sånn at ikke du får masse god bedring hilsener fra alle som tror at du fortsatt er så syk. Men du var ganske pjusk noen dager. Dakars. Og i morgen har du fri!!! Så du har det ikke så verst i armkroken til Roy med masse svenskegodter og en litt skummel film i kveld. Derfor sitter jeg på bloggen din....... mammavigdisisiljan

  By Anonymous Anonym, at 10. november 2005 kl. 18:30  

 • Jepp, frisk igjen nå!:) Er likevel ikke på skolen idag heller, men det er fordi vi har fri. Skummel film var skummel, men verst for Åshild. Ho kan virkelig hyle altså!!

  By Blogger *Kristin*, at 11. november 2005 kl. 10:43  

 • har funnet veien til blog'en din gjonnom steinar sin, og må bare si hurramegrundt! for et fantastisk sitat! følte jeg var på mobil.. noterer det i plundreboka mi nå. glad dag!

  By Anonymous Anonym, at 13. november 2005 kl. 13:13  

 • pst, hvor er forresten meny saga? er det ikke spar som er i siljan?

  By Anonymous Anonym, at 13. november 2005 kl. 13:34  

 • E vi te bærgen, vi te bærgen me det samma. God tur til bergen da, schnuppa. Kos deg masse og ta fri to dager nå fra bøker og rapporter og prøver. Nye krefter kan gjøre underverker det også. Håper dere får en kjempe-bursdag med Lars, og masse kos i morgen og søndag. Sees. mammavigdisisiljan

  By Anonymous Anonym, at 18. november 2005 kl. 08:35  

 • Hei du! Nå er det vel litt flere dager lagt til det ene året....... Se til å skrive litt.
  mammavigdisisiljan

  By Anonymous Anonym, at 5. desember 2005 kl. 13:36  

 • Hallo! Noen her?

  By Blogger Lars, at 10. april 2006 kl. 00:23  

 • Tydeligvis ikke...

  By Blogger Lars, at 27. mai 2006 kl. 14:52  

Legg inn en kommentar

<< Home