Kristinblog

tirsdag, oktober 25, 2005

SNØ?!?!

Huff, det var trist å se ut av vinduet da jeg stod opp idag. Idet jeg dro vekk gardinene, fikk jeg øye på noe hvitt lignende greier på bakken... SNØ! Huff! Kaldt og ekkelt og slafsete og vått og ..nevnte jeg kaldt? Brrr ihvertfall! Sitter inne nå med masse klær på meg etter en småvåt tur hjem. Kanskje på tide med vintersko likevel? (Jada, mamma.. Hva var det du sa...) Har kledd på meg to par ullsokker, vanlige sokker og sånne labber utpå der igjen, og ja! Jeg fryser fortsatt på tærne!!!!!

Til torsdag er det OD-dag (Operasjon Dagsverk). I år skal pengene vi tjener inn, gå til lokale orgaisasjoner i Brasil som jobber mot menneskehandel i landet. Helt sprøtt å tenke på at menneskehandel er den tredje største illegale handelen i verden, etter handel med våpen og narkotika!!! Hadde endel foredrag og lysbilder og filmer på skolen idag om det. Blei forholdvis overraska over hvor ille det var. Derfor skal altså vi i Norge bruke én dag av vår utdanning til å tjene penger til et viktig arbeid!

Og siden mamma nevnte Kamilla og tyven, må jeg jo nesten få si at 2`ern endte litt bedre enn 1`ern. Har endelig fått sett begge filmene sammenhengende nå da. Ja, hadde vel aldri sett den siste filmen, og visste vel egentlig ikke at den fantes en gang... Tror Morten Harket er bittelitt bedre til å synge enn å skuespilliere, men han var ganske tøff i flyet da!;)

Jezz, herved prøver jeg å komme tilbake til "siget", så får vi se hvordan det ender. Kanskje flere som burde gjøre det samme?

5 Comments:

 • Snø er bedre enn kulde og regn. Ferdig arbeid.

  -www.steinar.tk-

  By Blogger Steinar, at 26. oktober 2005 kl. 12:48  

 • Støtter den Steinar! Jeg tok den siste setningen som et hint og gjorde noe med det. Fint med oppdateringer østfra også. Mere! Mere!

  By Blogger Lars, at 26. oktober 2005 kl. 16:43  

 • Det enkleste er å ikke ha blog sjøl, bare kommentere andres... Snø er IKKE ferdig arbeid. Den må jo flyttes på. Ekkelt likteppe. Hvitt over alt som er dødt. Vinterhjul til en formue, masse klær og digre klumpete greier på beina... fyre, bære ved, fyre....... Nei. Vi liker varme bedre vi schnuppa! mammavigdisisiljan

  By Anonymous Anonym, at 29. oktober 2005 kl. 09:55  

 • Jepp, hos oss er nok varmen litt mer velkommen enn kulde og snø. Nå har jo været skifta helt om igjen til mnage plussgrader, men plutselig er snøen her igjen....

  By Blogger *Kristin*, at 30. oktober 2005 kl. 17:43  

 • Hva skjer'a ? Hadde ventet et laaaangt referat fra 1-årsdagen til deg og Roy. Men neida. I dag sitter du og leser og leser. Historie er vel kanskje ikke favoritt-faget ditt. Dumme årstall. Og dumme lærer. (Håper han ikke sjekker bloggen din) Lykke til på prøva i alle fall - du lesejenta. mammavigdisisiljan.

  By Anonymous Anonym, at 7. november 2005 kl. 16:55  

Legg inn en kommentar

<< Home