Kristinblog

søndag, mai 01, 2005

Bursdag, kamp og forestilling!

Nå er det altfor, altfor lenge siden jeg har oppdatert her nå altså! Skal virkelig prøve å skjerpe meg! Det tar jo trossalt ikke sååå lang tid å skrive en liten snutt!

Forrige helg var det bursdagsfeiring på Bakkane:) Opptil flere ganger faktisk. Gry, mamman til Lars, ble nemlig 60 år, og slikt må feires! Masse god mat, kaker, selskapsleker (Kan du kaninleken?), og ikke minst vals!! Visste dere at Lars er flink til å danske vals!? Og sving! Og polka! Ja, helt sant! Når gjestene var dratt og stua ryddet, skal jeg si deg han kunne svinge! Takk for dansen!:) Frits og Gry var noen racere til å danse de også! Og de var nesten, men bare nesten, like flinke. Da vet vi hva de driver på med der oppe i hvert fall…

På søndag var det Odd-kamp på Falkum. Og der var vi og heia de fram til seier mot Bodø/Glimt! Hoff var absolutt banens beste! Selv om det var opptil flere som ble litt overrasket over at det var han som scora det andre målet. Eller hva!?
Fortsatt i gledesrus over seier på falkum, bar det i vei mot Siljan Kirke og konfirmantforestillingen ”A different Show”. Det var et prosjekt som konfirmantene her i Siljan har jobba fram mot, og framførte bra!:) Ikke lenge til selve konfirmasjonen nå.

Denne helga har vært litt roligere. Ikke så mange prøver å tenke på en gang! Deilig det… Var i bursdag igjen i går da, til en i gamle klassa. Det var ikke like stor stemning for vals der, merkelig nok. Dårlige greier det altså. Men, men… Får ta det igjen neste gang det er bursdag på Bakkane!

Tror jeg tar meg en tur ut i sola her nå. Deilig å sitte ute på verandaen å slappe skikkelig av:)
Og som sagt, jeg skal skjerpe meg med bloggskrivinga! Bare å mase hvis det tar for lang tid mellom innleggene! Ha en strålende dag!

3 Comments:

 • Som om det har hjulpet å mase du liksom. Fint å se at du oppdaga et liv utenfor fysikk og matte bøkene også. Men det varte ikke lenge. Ja, ja. Fint at du har hatt det bra med både bursdag og diverse annet. Fortsett med det. Nå har du og Roy hatt følge et halvt år snart - du får planlegge en feiring du, og ta innersvingen på han så ikke det blir skumle filmer og pizza bare..... mammavigdisisiljan

  By Anonymous Anonym, at 3. mai 2005 kl. 22:40  

 • Hva er galt med skumle filmer og pizza? Det var en bra helg du nevnte der ja. Har ikke gått like bra med Odd etter det.. Ha det fortsatt fint og hils Åshild og si det som høver seg når man skal konfirmeres..

  By Blogger Lars, at 6. mai 2005 kl. 14:17  

 • Ingen fysikkbøker i nærheten (akkurat)nå!:D
  Overraskende nok så vi ikke på en eneste skummel film(!), men et heller dårlig Odd lag, som klarte å tape mot Lillestrøm, fikk vi med oss...
  Hilsnen er noter (eller ihvertfall bringt videre) med velvalgte konfirmasjonsord;)

  By Blogger *Kristin*, at 9. mai 2005 kl. 16:47  

Legg inn en kommentar

<< Home