Kristinblog

fredag, mars 04, 2005

Nordens paradis!

Vinterferien er over, og hvilket sted er vel bedre å tilbringe vinterferien enn i Tromsø!?! Masse snø, passe kaldt og fine skiløyper. Ja, jeg nevnte faktisk "fine skiløyper". Overrasket? Du er ikke den eneste... Sånn ca alle jeg har nevnt det utrolig usannsynlige som at JEG har gått på SKI måper av forskrekkelse og blir stumme. Hvorfor? Tja.. Er ikke helt sikker igrunn. Kan vel ha noe med at jeg ikke har hatt ski på beina siden.. siden... er vel kanskje bevis nok at jeg faktisk ikke husker sist jeg hadde ski på beina. (og da mener jeg selvfølgelig langrennski!)

Men som sagt gikk jeg da på ski mens jeg var i Tromsø. En koselig liten tur, med sekk på ryggen som rommet mye godt. Her fant vi kanelsnurringser (eller kanel-i-svingen som noen kreative folk kaller det), sjokolade (selvfølgelig!), noe å drikke og enda mer sjokolade (til stor glede for alle på turen). Dette gikk ned på høykant innimellom ake-turene. Jepp, rumpebrett og noen ufo-lignende saker var også med på turen, og forholdene var perfekte!:) Innen det ble mørkt, satt vi trygt foran peisen og ikke midt i en mørk skog, i motsetning til en annen skitur jeg har vært med på. (Les Steinar og Lars!)

Mens Brit og Solveig, samboerne mine i byen denne uka, karvet seg tidlig opp hver morgen, kunne jeg sløven et par timer til. Det var jo ikke alle som hadde ferie;) Med middagen klar når de kom hjem fra skolen, tenker jeg de var fornøyde. Overrasket igjen? Hmm.. Kan faktisk lage middag hvis jeg bare vil!!

Siste helga var det Coca Cola Cup for alle penga. Utkledd som Barbie-Girls ble motstanderne mer enn bare LITT overrasket idet en haug med rosakledde jenter kom på banen og rundspilte alle mann! (eller kvinner da) Utrolig gøy og endel rare blikk:)

Hvis jeg noen gang var redd for den store overgangen fra mye snø i Tromsø til lite snø her i sør, var det helt uten grunn. Her laver det ned som bare det, og bakken er ikke lenger bar. Hadde det enda kommet i desember ville det jo gitt litt mer mening, men man får ta hva man får. Noen som vil være med ut på skitur? :)

4 Comments:

 • Har du gått på ski? Det må da virkelig være første gang siden du gikk på ski med meg og Lars? Kanskje det er derfor det er så lenge siden? :)

  Du fikk vel litt nok av skigåing da... Hehe :D

  By Blogger Steinar, at 6. mars 2005 kl. 00:58  

 • Ja, det var litt traumatisk akkurat det der. Prøver å komme over det, men angsten for å ikke komme fram sitter fortsatt litt i meg... ;)

  By Blogger *Kristin*, at 6. mars 2005 kl. 13:43  

 • Rart å tenke på at vi klarte å skremme deg fra å gå på ski de neste 10 årene. Var vel egentlig ikke planen det, men så mye makt kan man altså ha. Nå virker det faktisk som om du har begynt å like det igjen. Hvis det fortsatt ligger snø i påska så er jeg med på tur!

  By Blogger Lars, at 7. mars 2005 kl. 13:30  

 • Det å ha ski på beina var faktisk ikke så ille likevel! Utrolig nok... Hadde jo vært koselig å tatt en tur i påska for å rette litt på inntrykket:) Hvis det er tid og vær til sånt, da.

  By Blogger *Kristin*, at 7. mars 2005 kl. 16:27  

Legg inn en kommentar

<< Home